23 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Un microbuz cu navetişti S-A RĂSTURNAT, în această dimineaţă, la intersecţia de la Nisipuri! Vezi ce MANEVRĂ ULUITOARE a făcut şoferul!

EXCLUSIVITATE! Un microbuz cu navetişti S-A RĂSTURNAT, în această dimineaţă, la intersecţia de la Nisipuri! Vezi ce MANEVRĂ ULUITOARE a făcut şoferul!

Impact violent, in aceasta dimineata, la intersectia de la Nisipuri spre Moreni.

Un microbuz cu navetisti s-a rasturnat si doar o minune a facut ca pasagerii sa scape cu viata.

Oamenii se indreptau spre serviciu, la Campina , cand soferul nu a oprit in intersectie si a vrut sa treaca mai departe pe drumul judetean ce duce spre Moreni.

Chiar in acel moment insa pe drumul cu prioritate, dinspre Ploiesti, venea un microbuz de marfa care l-a izbit in plin.

Un pasager a fost ranit la cap, iar un altul la spate.

Amandoi au fost preluati de o ambulanta si dusi la Spitalul judetean din Targoviste.

“Am crezut ca pot sa trec de intersectie. Baiatul acela a venit prea tare, nici nu prea a cautat sa ma ocoleasca, s-a intimidat cred, a intrat in mine”, ne-a declarat Gheorghe Tache, soferul microbuzului de calatori.

“Mi-a sarit dl in fata. Avea stop, 3, nu unul! Statea pe loc si a tasnit dintr-o data! Frana si atat, n-am avut ce sa fac”, ne-a precizat Marcian Manea, soferul microbuzului de marfa.

“Conducatorul unui microbuz de transport persoane, apreciind gresit patrunderea intr-o intersectie, nu a acordat prioritate unei autotutiliare.

Mijlocul de transport s-a rasturnat datorita loviturii destul de puternice”, a apreciat comisarul sef Ioan Nicolae, seful SPR Dambovita.

“Un pacient are politraumatism prin accident rutier cu traumatism craniocerebral acut, iar un altul acuza dureri la spate”, ne-a informat dr.Claudia Florescu, medic la Ambulanta Dambovita.

Mai multe imagini si declaratii de la fata locului, numai la Ştirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial