2 mai 2024

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Şapte familii îşi pun vieţile în pericol, în blocul groazei, la Fieni

bfieni6Sapte familii din Fieni isi pun permanent vietile in pericol.

Copii, parinti si bunici au luat decizia sa se reintoarca in blocul unde au locuit, grav afectat, in octombrie anul trecut, de o explozie devastatoare.

bfieni4Din cauza unei acumulari de gaze intr-un apartament de la etajul 3, cladirea a fost zguduita din temelii, iar mai multe locuinte au fost pur si simplu devastate.

Atunci, doi oameni au murit, iar o fetita a scapat cu viata ca printr-o minune…

LAVINIA BORTEŞ, locatară: “Ce sa fac, n-am unde sa ma duc, am o nepotica mica, baiatul si nora nu lucreaza… Placile astea de beton s-ar putea sa pice in orice moment peste noi!”
bfieni3Locatarii care au revenit in blocul devastat de explozie spun ca abia inchid ochii noaptea. Dupa necazul de atunci au fost gazduiti o vreme intr-o cladire pusa la dispozitie de primarie, insa dupa aceea spun ca n-au mai avut incotro si s-au reintors acasa
VASILICA ALDEA, locatară: “Cu teama si cu frica! Cu frica tot timpul! Se aud sobolani…”
IONEL PETRIŞOR, locatar: “Doamne, fereste, se intampla ceva… Sunteti in pericol permanent? Normal! Dumnezeu cu mila, ce sa facem…”
bfieniMARIA CERCEL, locatară: “Sa nu se darame, asta e pericolul. E dezastru, stam asa cu firca tot timpul”
 bfieni5
DĂNUŢ ALDEA, locatar: “Vine iarna, ne ploua, ce facem?! Am bagat bani degeaba aici…”
Autoritatile locale spun ca nu pot face mare lucru pentru sinistrati.
Cei de la Consiliul Judetean Dambovita au facut o expertiza din care a reiesit ca structura de rezistenta a blocului a fost afectata, iar imobilul trebuie consolidat.
bfieni1Cele sapte familii s-au intors in bloc pe propria raspundere, declara oficialii Primariei Fieni.bfieni7RĂZVAN MARINOIU, viceprimarul oraşului Fieni: “Nu se poate spune chiar ca nu e niciun pericol, blocul e jumatate darmat. Ati putea sa locuiti acolo cu familia? Eu unul nu, nu as vrea sa locuiesc acolo”
bfieni2Sinistratilor din Fieni nu le-a mai ramas decat speranta ca oameni cu suflet mare le vor intinde o mana de ajutor sa reuseasca in cele din urma sa consolideze blocul si sa scape de teama ca in orice moment placile de beton s-ar putea prabusi peste ei…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial