19 aprilie 2024
Consilierii PDL Târgovişte AU APROBAT BUGETUL! “Este echilibrat!”

Consilierii PDL Târgovişte AU APROBAT BUGETUL! “Este echilibrat!”

Comunicat de presa

Consilierii municipali ai Partidului Democrat Liberal au aprobat bugetul Târgoviştei, apreciind că este echilibrat şi că oferă posibilitatea administraţiei locale să dezvolte proiecte în mai multe domenii de interes local.

„Am votat pentru continuarea investiţiilor în infrastructura instituţiilor de învăţământ, pentru îmbunătăţirea activităţii direcţiilor din subordinea Primăriei, pentru asigurarea serviciilor sociale, pentru dezvoltarea serviciilor publice, prin extinderea reţelelor de apă şi canalizare şi extinderea reţelei de gaze în cartierul Sagricom; pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, prin reparaţii capitale la trei pachete de străzi, respectiv: Cartierul Sârbilor Matei Voievod, străzile din zona Lacul Morilor şi altele care necesită lucrări urgente de reabilitare şi modernizare.

Totodată, am aprobat realizarea documentaţiei tehnice pentru reabilitarea Platoului Prefecturii, Parcului Mitropoliei şi Platoului Casei Sindicatelor”, au precizat consilierii municipali PDL.

În anul 2014, la Târgovişte vor fi înfiinţate două structuri sportive monosport, de volei şi baschet, care au drept scop obţinerea de performanţe prin reducerea cheltuielilor, în această formă de organizare aplicându-se o impozitare substanţial redusă. Astfel, vor fi desfiinţate secţiile de baschet şi volei de la CSM Târgovişte, urmând să ia fiinţă două structuri noi.

„Am fost de acord şi cu darea în folosinţă a unui teren în Cartierul Romlux, pentru înfiinţarea unui After-school şi a unui Centru de zi pentru copiii din acest cartier defavorizat, unde populatia este în proportie de 100% de etnie rroma.Întreaga investitie se va realiza din fonduri europene”, au subliniat consilierii municipali.

Aleşii locali ai PDL au aprobat bugetul propus de Compania de Apă, însă au obţinut promisiunea demisiei directorului Dorin Staicu în cazul în care preţul apei se va majora în anul 2014.

“Activitatea intregii echipe de consilieri locali a Partidului Democrat Liberal de la Târgovişte îşi îndreaptă atenţia spre proiectele vitale ale municipalităţii, cu aplecare spre nevoile cetăţenilor şi cu o viziune constructivă de continuare a proiectelor existente, dar şi de demararea unor investiţii noi. Rămânem în continuare alături de târgovişteni, promiţându-le loialitate şi respect”.

Departamentul de Comunicare al PDL Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial