27 aprilie 2024
Uite de ce şi-a dat demisia Adrian Ţuţuianu din fruntea PSD Dâmboviţa!

Uite de ce şi-a dat demisia Adrian Ţuţuianu din fruntea PSD Dâmboviţa!

În legătură cu ultimele evenimente politice, pentru o corectă informare a opiniei publice:

1. Confirm faptul că mi-am înaintat demisia din funcţia de preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Dâmboviţa. Am luat decizia în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean din data de 07.02.2012.

2. Gestul meu reprezintă un semnal de alarmă necesar la nivelul Organizaţiei Judeţene într-un moment esenţial. Suntem foarte aproape de alegerile locale, avem toate şansele să câştigăm aceste alegeri şi constat că unii dintre noi se tem, parcă, de victorie. Sau nu şi-o doresc, din motive pe care refuz să le înţeleg.

3. Sunt secretar executiv al partidului la nivel naţional, secretar în Biroului Permanent al Senatului, membru PSD şi voi continua să lupt pentru ideile acestui partid la fel cum am făcut-o până acum.

4. În ceea ce priveşte candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, am spus-o şi o repet: mi-am asumat conştient, demn şi onorat această candidatură, cu toată încrederea că voi câştiga competiţia cu baronul Florin Popescu şi PDL. Reţinerile mele se referă însă la existenţa sau nu a unei disponibilităţi totale de angajament din partea întregii echipe a PSD Dâmboviţa. Pentru că dacă nu vom înţelege că războiul cu PDL înseamnă lupta cu abuzurile, intimidările, mita şi sumele imense de bani la care acest partid va recurge, dacă nu vom înţelege că în războiul cu PDL avem nevoie de fiecare om, umăr la umăr, de la lider până la simplu militant, dacă nu vom înţelege toate astea înseamnă că n-am învăţat nimic din greşelile trecutului. Şi eu nu sunt dispus la compromisuri.

5. Nu voi comenta în niciun fel informaţiile apărute „pe surse”. Îmi doresc ca discuţiile purtate în cadrul intern al PSD să rămână acolo. Şi mă aştept la aceeaşi discreţie din partea colegilor mei.

6. Le mulţumesc din suflet tuturor colegilor din BPJ, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali şi judeţeni, membrilor şi tuturor celor care mi-au transmis în aceste două zile peste 800 de mesaje, telefoane şi mail-uri de susţinere. Îi asigur de toată prietenia mea, după cum îi asigur că pot conta în continuare pe mine. Rămân „în meci” indiferent de postul pe care-l voi ocupa, scrie senatorul Adrian Ţuţuianu pe blogul său.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial