29 martie 2024

Centura municipiului Târgovişte, prinsă între două dosare penale!

centurat„Centura municipiului Târgovişte este un proiect care în momentul de faţă face obiectul a două dosare penale, unul pornit la iniţiativa noastră prin plângerea penală pe care am formulat-o la sfârşitul anului 2015, şi al doilea – pentru ceea ce s-a întâmplat până la momentul semnării ultimului contract de execuţie de lucrări, pentru care documentele au fost deja cerute şi înaintate către instituţiile publice de cercetare.

Plângerea făcută vizează zece infracţiuni, printre care înşelăciune, fals, uz de fals, încercare de deturnare de fonduri europene şi aşa mai departe. Este vorba despre declaraţiile scrise pe care ultimul constructor de pe Centură le-a făcut privind existenţa disponibilităţii financiare de 21 milioane.

Toate acestea au fost, din punctul meu de vedere, elemente constitutive ale infracţiunii de înşelăciune, fals şi uz de fals, încercare de deturnare de fonduri europene şi de aceea am formulat plângerea penală, ne-am constituit parte civilă pentru întreaga sumă pe care nu am reuşit să o atragem pe fonduri europene.

Facem însă menţiunea că proiectul privind Centura municipiului Târgovişte va fi realizat, s-a aprobat şi creditul, acum urmează să se realizeze achiziţia publică de lucrări.

În cazul celui de-al doilea dosar penal, nu pot să spun despre ce este vorba, eu am pus la dispoziţie doar documentele”, a declarat primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial