29 martie 2024
Şeful CJ Dâmboviţa, MULŢUMIT de eforturile depuse pentru deszăpezirea judeţului

Şeful CJ Dâmboviţa, MULŢUMIT de eforturile depuse pentru deszăpezirea judeţului

“Câteva concluzii după un week-end dificil de iarnă

Mai întâi de toate, am făcut eforturile care ne-au stat în putință pentru ca situația să nu creeze grave probleme. E un adevăr, oricât de puțin atractiv pentru camerele de luat vederi.

Există apoi un alt fapt real. Că problemele generate au solicitat la maximum forțele noastre și au existat momente dificile în câteva locuri.

Regret aceste momente, dar în condițiile unui viscol agresiv, în condițiile în care avem în județ 800 km de drumuri județene, peste 500 km drumuri naționale și aproape 3000 km drumuri comunale, am făcut maximum de efort.

Am fost și eu pe teren, au fost și alte echipe CJD coordonate de vicepreședinții Ioan Marinescu și Gabriel Grozavu, administratorul public – Alexandru Oprea, Mihai Pușcașiu, Radulescu Catalin, Manole Alin și alții.

Lor și tuturor acelora care au înțeles situația, care au dat o mână de ajutor, care au participat activ la acțiunile din teritoriu, le mulțumesc pentru implicare!”, a notat pe pagina sa de socializare, Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial