17 mai 2024
ANUNŢ IMPORTANT de la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA!

ANUNŢ IMPORTANT de la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA!

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada instituirii situației de urgență în urma faptului că județul Dâmbovița s-a aflat sub incidența codurilor galben, portocaliu și respectiv roșu, Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A a luat toate măsurile necesare în vederea aprovizionării cu apă potabilă a cetățenilor din înteg județul.

Deși au existat probleme în zona de munte, și anume, la puțurile de la Gâlma, prin întreruperea furnizării energiei electrice, s-au găsit modalități de înlocuire a cablului de alimentare pe o distanță de aproximativ 150 m astfel încât presiunea să fie constantă, iar localitățile mai îndepărtate care sunt aprovizionate din aceste puțuri să nu simtă lipsa presiunii (Atențiune blocuri – etajele superioare).

În zona Vulcana și Vulcana de Sus au fost întrerupte rețelele de alimentare cu energie electrică, însă cu sprijinul personalului de la Electrica s-au rezolvat problemele în timp util.

În zona de sud, la Șelaru, a fost nevoie să fie înlocuită o pompă și cu ajutorul primăriei Titu s-au găsit mijloacele necesare ca personalul CATD să ajungă la acel puț și să îndepărteze deficiențele în timp optim.

În această perioadă s-au prelevat probe de apă atât în zona de munte cât și în celelalte zone. Certificatele sunt conforme și de aceea populația trebuie să cunoască faptul că CATD livrează apă de calitate, demonstrând încă o dată persoanelor rău voitoare că personalul Companiei de Apă își face datoria față de consumatorii săi.

Asigurăm populația județului Dâmbovița că vom lua toate măsurile necesare în vederea livrării continue a apei potabile către populație în condițiile de calitate cerute de lege.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial