4 martie 2024
Jandarmul cercetat după ce şi-ar fi bătut soţia, obligat să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceasta

Jandarmul cercetat după ce şi-ar fi bătut soţia, obligat să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceasta

jan5Un jandarm de 40 de ani, din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, este cercetat de poliţişti după ce şi-ar fi bătut soţia.

Femeia a sunat la 112 şi a reclamat că, după o ceartă aprigă, a fost agresată de soţ. Agenţii au emis pe numele bărbatului un ordin de restricţie provizoriu, iar cel reclamat a fost obligat să părăsească domiciliul conjugal.

jan3Cei doi soţi au împreună trei fete. Femeia, în vârstă de 35 de ani, este casnică, iar soţul ei este angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de jandarmi Dâmboviţa şi are grad de plutonier major. Vecinii povestesc că n-ar fi pentru prima dată când între cei doi ar exista scandaluri. Ultimul a avut loc acum câteva zile, chiar de…Dragobete.

jan2O vecină relatează: „Aşa se aude, că o bate, că o înjură. E şi jandarm, înseamnă că nu e nimic. „

Cei care locuiesc lângă casa jandarmului spun că au auzit şi ei deseori certuri, dar nu ştiu din ce cauză sunt neînţelegeri între soţi, mai ales că femeia este gospodină şi are grijă de copii şi de locuinţă.
jan1„E băiat cuminte el aşa, ne-am ajutat ca vecini, nu ştiu ce face el în familia lui…”, spune un vecin. „Nu poţi să trăieşti, pleci. Şi eu am fost despărţit de multe ori, am găsit altă femeie. Dar nu e bine cu bătaia, nu se înţeleg în viaţă”

jan4Individul a fost dus la secţie şi audiat de poliţişti. Acum este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie . După ce a fost emis ordinul de protecţie provizoriu, pentru următoarele cinci zile, bărbatul este obligat să nu mai locuiască împreună cu soţia sa la aceeaşi adresă. Mai mult, nu are voie să se apropie la mai puţin de o sută de metri faţă de femeie

jan6Când au aflat că plutonierul este cercetat penal, superiorii jandarmului au declanşat şi ei o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Ei susţin că bărbatul nu s-a arătat agresiv la locul de muncă.

janMaior Ciprian Vătăşelu, purtător de cuvânt Jandarmeria Dâmboviţa: “La nivelul inspectoratului se efectuează verificări prealabile urmând să punem la dispoziţia organelor judiciare documentaţia necesară. La acest moment, nu ne putem antepronunta asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei colegului nostru”.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul risca o pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial