24 aprilie 2024
DE POMINĂ! Un tirist rus s-a răsturnat, noaptea trecută, la Nisipuri! În cabină avea o sticlă goală de VOTCĂ! Alcoolemia: 1, 16!

DE POMINĂ! Un tirist rus s-a răsturnat, noaptea trecută, la Nisipuri! În cabină avea o sticlă goală de VOTCĂ! Alcoolemia: 1, 16!

Calatorie de pomina pentru un rus de 47 de ani, sofer… profesionist!

Dupa ce a traversat Romania cu un tir incarcat cu tone de piese auto, in apropiere de Targoviste s-a rasturnat cu mastodontul si a fost ranit.

Nu mica le-a fost mirarea politistilor cand au gasit in cabinA o sticla aproape goala de vodca. Etilotestul le-a confirmat apoi banuielile – soferul avea o alcoolemie de 1,16 la mie.

Imediat dupa accident, de teama, colegul barbatului a luat-o la sanatoasa… in sosete! Agentii l-au prins insa pe un camp din apropiere.

“Vezi ca ala are clavicula rupta, e lovit rau de tot… El zice ca nu, dar e lovit, sa stii!”

TIR-ul plin cu piese auto s-a rasturnat pe marginea drumului care leaga Targoviste de Ploiesti.

Cei doi cetateni rusi ar fi trebuit sa duca in siguranta incarcatura la uzina de la Mioveni.

“Chiar am vazut cum s-a rasturnat, atat. Avea viteza un pic, a iesit de pe acostament si s-a rasturnat.”, ne-a declarat Vasile Miron.

Martorii au sarit imediat sa-i ajute pe cei implicati in accident, iar salvarile au ajuns in scurt timp in zona.

Pentru ca niciunul dintre raniti nu stia limba romana, medicii s-au inteles cu ei numai prin semne.

Soferul a suferit rani serioase. Colegul lui a scapat, in schimb, cu cateva zgarieturi.

“Unul prezinta o fractura de clavicula si un traumatism cranio-facial, iar celalalt traumatism abdominal.”, ne-a declarat dr.Daniel Voinea, specialist in cadrul Ambulantei Dambovita.

Cei doi barbati miroseau puternic a alcool, spun martorii, asa ca politistii l-au testat pe sofer si au descoperit ca avea o alcoolemie de 1,16 la mie in aerul expirat.

Oamenii legii au gasit in TIR si o sticla de votca aproape goala.

Cand a realizat ce s-a intamplat, desi era descult, pasagerul din autotren a incercat sa fuga de la locul accidentului.

“A fugit din autospeciala ambulantei, politistii reusind prinderea acestuia.”, a precizat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Politistii i-au audiat pe cei doi in prezenta unui traducator. Chiar si asa, a fost insa dificil sa comunice cu ei, pentru ca barbatii si-au gasit… cu greu cuvintele.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial