26 aprilie 2024
370 de elevi şi preşcolari din Dâmboviţa NU învaţă azi! Vezi de ce!

370 de elevi şi preşcolari din Dâmboviţa NU învaţă azi! Vezi de ce!

Potrivit informărilor centralizate la Instituția Prefectului Dâmbovița, pe toate drumurile naționale și județene se circulă în condiții de iarnă.

Pentru prevenirea formării de polei, pe drumurile naționale s-a acționat cu 10 utilaje și 40 de tone de material antiderapant, iar pe drumurile județene – cu 39 de utilaje și cu peste 460 tone de material antiderapant.

Ambulanța Dâmbovița a intervenit în sprijinul a 5 dâmbovițeni afectați de temperaturile extreme, dintre care 3 au avut nevoie de asistență medicală de specialitate, fiind reținuți în centrele de urgență. 370 de elevi și preșcolari nu vor învăța astăzi, întrucât grădinițele din Hulubești, dat și Școala și Grădinița Bilciurești au fost închise.

Din dispoziția prefectului Iancu Caracota, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Garnizoana Târgoviște vor transporta astăzi apă potabilă la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani și în cartierul Schela Mare din municipiul Moreni.

Biroul de Presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial