26 aprilie 2024
NECAZ DE MOARTE, seara trecută, la Cojasca: Un băiat, de 14 ani, a sfârşit electrocutat VIDEO

NECAZ DE MOARTE, seara trecută, la Cojasca: Un băiat, de 14 ani, a sfârşit electrocutat VIDEO

Tragedie, seara trecuta, intr-o familie sarmana din comuna Cojasca.

Un baiat, de doar 14 ani, a murit electrocutat dupa ce a incercat sa lege niste fire electrice pentru a le aprinde becul in casa celor opt frati ai sai.

Erau prea saraci sa se branseze la reteaua electrica, povestesc vecinii lor, iar pentru a avea curent baiatul si-a pus viata la mijloc…

“Copil de 14 ani, in stop cardio-respirator, neresucitabil, prin electrocutare, manevrele de resusictare nu se mai impuneau”, a declarat pentru targovistenews.ro dr.Claudia Florescu, medic specialist in cadrul Serviciului de Ambulanta Dambovita.

Baiatul face parte dintr-o familie numeroasa, cu noua copii. Tatal lui este bolnav, iar mama este casnica.

Traiesc doar din alocatia celor mici si pentru a avea curent se bransau ilegal la reteaua de electricitate.

Asa a incercat ultima data si baiatul de 14 ani, numai ca la un moment dat s-a prabusit la pamant sub privirile ingrozite ale celor apropiati.

“A murit curentat, cu fire agatate, avea fire de le tragea de pe stalp. Familie amarata? Da, n-au avut bani sa bage si ei”, ne-a povestit Mihai Badea, unchiul baiatului.

“Baiatul a intrat in contact cu fire de inalta tensiune si s-a electrocutat. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili toate imprejurarile in care s-a produs evenimentul”, ne-a precizat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Familia greu incercata nu are bani nici macar sa-si scoata baiatul de la morga. Spera ca oameni cu suflet se vor indura de necazul lor si le vor intinde o mana de ajutor sa-l inmormanteze crestineste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial