28 aprilie 2024
ATENŢIE! False nepoate ale regelui Cioabă înşeală pensionarii din Dâmboviţa! Uite cum îi lasă fără bani şi bijuterii!

ATENŢIE! False nepoate ale regelui Cioabă înşeală pensionarii din Dâmboviţa! Uite cum îi lasă fără bani şi bijuterii!

inselatevv3Doua pensionare, din Valea Voievozilor, au ramas fara bijuterii si bani dupa ce au fost inselate de niste necunoscute.
inselatevvBatranele, de 74 si 76 de ani, povestesc ca se intorceau de la biserica, iar la un moment dat au fost oprite pe strada de cele doua individe, ce se aflau intr-o masina de culoare neagra, cu numere de Anglia.
Necunoscutele le-au spus initial victimelor ca vor sa afle adresa spitalului judetean, iar apoi s-au dat drept rude ale defunctului rege Cioaba si ca vor sa le daruiasca niste bijuterii din aur in amintirea acestuia.
Le-au luat apoi cerceii si inelele din aur si le-au dat in schimb niste tinichele stralucitoare si duse au fost…
inselatevv2CLEOPATRA DUMITRESCU, victimă: “Ca e din partea lui Cioaba, ca vrea sa ne dea ceva cadou si asa a inceput. Ne-a dat niste astea, ca ne pune de urechi niste cercei. I-a scos pe ai mei si i-a pus p-aia. Niste tinichele”
inselatevv4CORNELIA BROJBEANU, victimă: “Au spus, noi suntem nepoatele regelui Cioaba si va dam de pomana bijuterii… Niste tinichele, ca sa zic asa… Mi-a tras cerceii mei si i-a pus pe ai lor, hai sa va pun si niste inele, si mi-a luat si inelele si mi-au pus tot tinichele lor…”
inselatevv1inspector ALEXANDRA NICULAE, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii le recomanda cetatenilor sa manifeste prudenta si sa nu acorde incredere persoanelor care ii abordeaza pe strada sub diferite pretexte”
Politistii au deschis dosar penal pe numele suspectelor pentru inselaciune si furt calificat.
 
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial