25 aprilie 2024
Primarii PDL Dâmboviţa, hotărâţi să RESUSCITEZE organizaţia judeţeană: “Suntem în CĂDERE LIBERĂ!”

Primarii PDL Dâmboviţa, hotărâţi să RESUSCITEZE organizaţia judeţeană: “Suntem în CĂDERE LIBERĂ!”

Edilii PDL sunt hotărâţi să preia iniţiativa şi să găsească soluţii pentru revigorarea organizaţiei judeţene Dâmboviţa, aflată, în opinia lor, în derivă.

Nemulţumiţi de prestaţia actualei conduceri a partidului, aceştia au convocat pentru luni, la ora 12, la Corpul K al Centrului Internaţional de conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte Colegiul Director la care sunt aşteptate peste 100 de persoane, primari, preşedinţi de organiizaţii locale în frunte cu fostul lider al organizaţiei, deputatul Florin Popescu.

Semnatarii convocatorului au lansat invitaţia tuturor celor din Biroul Permanent Judeţean interimar să se aşeze la aceeaşi masă a discuţiilor pentru a găsi soluţia cea mai bună pentru relansarea partidului.

“Vrem să lămurim nişte situaţii. Considerăm că activitatea de reorganizare a partidului lasă de dorit, nu se mişcă mai nimic, poate doar pe hârtie”, a declarat pentru www.db24news.ro unul dintre semnatarii convocatorului, liderul primarilor PDL, edilul oraşului Fieni, Adriean Budoiu.

“Noi, primarii, suntem forţa partidului care trebuie să renască. Personal, mă voi implica astfel încât partidul să devină o redută puternică în competiţiile viitoare. Să nu fim luaţi în seamă, mi se pare anormal”. “Nu ne emoţionează!”, a spus purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu.

El a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă că iniţiativa “nu are girul BPJ şi al preşedinţilor reali ai organizaţiilor locale” şi că acest lucru nu reprezintă altceva decât o lovitură de imagine, o acţiune propagandistică ce dăunează imaginii PDL.

“Cei care au semnat pentru această convocare şi-au asumat o calitate pe care nu o au”, a mai spus Antonescu. “E părerea dumnealui”, a replicat primarul oraşului Fieni.

“Care e organizaţia pe care o reprezintă? (…) Povestitorii care au impresia că ei coordonează organizaţii fără electorat vor pierde în competiţiile viitoare.

Cei care aduc oamenii la vot, aceia sunt reprezentativi. Acest lucru scapă din vedere BPJ. Primarii vor reînvia organizaţia într-un timp mult mai scurt decât actualul BPJ.Nu putem sta impasibili.

De două luni de când este acest birou interimar, nu se întâmplă nimic, iar la nivel naţional treacţiile sunt anemice.

PDL Dâmboviţa este în cădere liberă şi trebuie să facem ceva ca să revenim măcar unde am fost. Comandanţii de oşti fără armată sunt morţi. Noi suntem armata şi avem printre noi comandanţi mai buni. Îi invităm la aceeaşi masă şi pe colegii noştri pentru ca, împreună, să găsim soluţii de întărire a partidului”, a mai punctat Budoiu.

Pe ordinea de zi a Colegiului Director se află analiza activităţii actualei conduceri interimare şi măsuri organizatorice. Budoiu spune că, în ciuda declaraţiilor reprezentanţilor actualului birou de conducere, aliatul primarilor în demersurile lor este acelaşi statut în baza căruia a fost dizolvată fosta conducere, scrie db24news.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial