26 aprilie 2024
Vrei să faci o impresie bună oriunde ai merge? Iată TOP 3 sfaturi pe care să le urmezi ca să fii și să arăți impecabil!

Vrei să faci o impresie bună oriunde ai merge? Iată TOP 3 sfaturi pe care să le urmezi ca să fii și să arăți impecabil!

Cu toții vrem să facem o impresie bună indiferent de ocazie. Fie că faci cunoștință cu cineva nou, mergi la un interviu sau în vizită la rude sau prieteni, câteva reguli de maniere nu vor strica niciodată. O persoană manierată este extrem de încrezătoare, amabilă, se prezintă mereu cu stil oriunde s-ar duce și nu trece neobservată. La sfârșitul zilei, manierele te ajută să fii un membru mai bun al societății și îți dau încredere în tine, deoarece nu ai nevoie de nimic mai mult ca să fii îndrăgit de oricine te cunoaște. 

Iată TOP 3 lucruri de care să ții cont ca să fii considerată cu adevărat educat!

  1. Îmbracă-te corespunzător și ai grijă la aspectul hainelor

Chiar dacă poate părea superficial, uneori hainele pot spune multe lucruri despre tine. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să îți cumperi numai straie scumpe, ci doar să ai grijă la stil, la cât de bine se așază pe tine și la cum te raportezi cu diferite ocazii. Trebuie să îți cunoști forma corpului și să ai grijă să îți alegi doar haine corespunzătoare, niciodată mai strâmte sau mai largi decât ar trebui. De asemenea, stilul ar trebui să fie unul simplu spre elegant depinzând de ocazie. Nu în ultimul rând, evită să porți haine șifonate, nu au deloc un aspect plăcut. Pe site-ul Ideall găsești fiare și stații de călcat potrivite oricărui buget ca să te asiguri că hainele tale arată mereu impecabil. 

  1. Nu îți fie teamă să îți susții punctul de vedere

Ca să te faci remarcat în mod pozitiv, trebuie să-ți susții ideile, însă fără să încerci să le impui într-un mod forțat. Atunci când îți expui punctul de vedere cu tărie, îți demonstrezi valorile și încrederea în tine. Însă, asta nu înseamnă că nu poți să fii deschisă la minte și să asculți și ce are de spus interlocutorul tău. Evită să te enervezi dacă celălalt nu este de acord cu tine. Scopul unei discuții civilizate nu este nicidecum să convingi pe cineva de ceva, ci mai degrabă ar trebui să fie un mediu în care fiecare să poată spune ce are de spus fără a fi judecat. 

  1. Nu sta pe telefon

Oricât de tentant ar fi să răspunzi la un mesaj, nu o face atunci când ești într-o discuție cu cineva. Dacă ai ieșit cu cineva la restaurant sau ești în vizită, alege să nu stai pe telefon și ține-l în geantă sau în buzunar, pentru a nu-ți distragă atenția. Este nepoliticos față de interlocutor să întrerupi discuția subit. 

Prin urmare, poți face o impresie bune doar respectând niște reguli simple și de bun-simț, de la modul în care te prezinți prin hainele pe care le porți, la gesturile de considerație și respect față de persoanele cu care interacționezi.

Sursa foto: Pexels.com

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial