26 aprilie 2024

VIDEO! REVOLTĂTOR! O femeie care suferă de cancer, jefuită de două ori în Spitalul Județean din Târgoviște!

furtsp6Situatie revoltatoare la unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean din Targoviste. O femeie de 62 de ani, grav bolnava, cu un cancer avansat, a avut ghinionul sa ramana, dupa mai multe internari, si fara verigheta de aur si fara telefonul mobil.

furtsp4Pacienta primea ingrijiri uneori si peste noapte, iar hotii profitau ca adesea se simtea atat de rau, ca nu-si dadea seama exact ce se intampla in jurul ei. Familia bolnavei a facut plangere la politie.

furtsp2In ultima vreme, femeia a ajuns des la Spitalului Judetean din Targoviste, unde medicii au incercat sa ii mai aline suferinta. Pacienta este in stare critica: sufera de un cancer mamar, cu multiple metastaze la plamani. Insa, din nefericire, pe langa boala cumplita, a fost nevoita sa treaca si prin aceste experiente traumatizante.

furtsp5Maruna Pomarleanu, fiica pacientei pagubite: “Dimineata am incercat sa o sun, la 8 jumate, telefonul a fost inchis. M-a sunat o doamna asistenta sa vin mai repede ca mamei ii este rau si, cand am ajuns, ea mi-a spus clar ca i s-a furat telefonul. N-am mai gasit telefonul. Nu e prima data, luni i s-a furat verigheta de pe deget, tot de la urgente.

Femeia a petrecut noaptea, de mai multe ori, in unitatea de primiri urgente, in timp ce primea tratament. Din cauza bolii grave nu este mereu constienta, asa ca a fost victima sigura pentru hotul care a pradat-o nu o data, ci de doua ori, de pe acelasi pat de spital.

furtsp3Bogdan Petroiu, fiul pacientei pagubite: “Ce mi se pare mie foarte ciudat aici, in doua zile, sa dispara la aceeasi persoana si bijuteriile, verigheta, si telefonul, cand este la unitatea de primiri urgente, avand in vedere ca au firma de
paza aici, trebuie sa fie atenti.

Politistii au venit la unitatea de primiri urgente si au deschis o ancheta. Au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere si au luat declaratii atat personalului medical, cat si angajatilor firmei care asigura paza in departamentul de urgente.

Reprezentantii spitalului spun, laconic, ca ei se ocupa de actul medical si nu de siguranta bunurilor pacientilor care vin sa se trateze aici.

furtsp1Dr. Elena Firoiu purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Tsrgoviste: “Pot sa va confirm faptul ca in acest moment este o ancheta a politiei referitoare la aceasta problema, motiv pentru care noi nu putem da alte relatii.

Explicatii vor da insa cei de la firma de paza cu care spitalul a incheiat un contract. Politistii au deschis dosar penal pentru furt calificat, iar daca va fi prins, hotul risca pana la 7 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial