25 aprilie 2024
FLAGRANT! Un şofer a vrut să mituiască doi poliţişti din Târgovişte după ce a fost prins conducând deşi avea permisul suspendat!

FLAGRANT! Un şofer a vrut să mituiască doi poliţişti din Târgovişte după ce a fost prins conducând deşi avea permisul suspendat!

rutiDOI POLIȚIȘTI AU REFUZAT MITĂ

La data de 7 decembrie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, au prins în flagrant delict un bărbat, cu ocazia oferirii a 600 de lei unor polițiști din Târgoviște, pentru a nu-i întocmi dosar penal cu ocazia depistării acestuia în trafic în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

În fapt, la data de 7 decembrie 2015, doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Rutier au sesizat S.J.A. Dâmbovița cu privire la faptul că un bărbat le-a oferit 600 de lei pentru a nu-i întocmi actele de cercetare penală în cauză după ce acesta a fost depistat în trafic, având permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au refuzat categoric această ofertă şi, întrucât cel în cauză insista în oferirea sumei de bani, s-a dispus organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant.

Acesta a fost prins imediat după ce, în biroul polițiștilor, le-ar fi oferit 600 de lei pentru ca aceștia să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Cel în cauză a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial