26 aprilie 2024
VIDEO! Explozie într-o casă din Pucioasa! O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce a încercat să facă focul în sobă!

VIDEO! Explozie într-o casă din Pucioasa! O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce a încercat să facă focul în sobă!

explp2A vrut sa se incalzeasca si a ajuns la spital, cu arsuri de gradele 2 si 3.

O femeie de 65 de ani din Pucioasa, a incercat sa faca vineri seara focul in soba. In bucatarie se acumulasera insa gaze, si cand proprietara a aprins chibritul – s-a produs o explozie. Flacarile au cuprins toata incaperea, iar biata femeie a strigat din toate puterile dupa ajutor.

explp4Ion Cliseru, proprietarul casei: “A vrut sa dea foc la soba asta, n-a stiut nici ea ca sunt gaze aici si cand a aprins chibritul a bufnit, a luat foc tot ce a fost pe aici.”

Sotul femeii trebaluia prin curte, cand a auzit explozia si s-a grabit sa vada ce s-a intamplat.

explp3Ion Cliseru: “Ce busitura dracu, ce tun, cum ar fi un traznet tare! Teava sparta aici si au luat o gazele pe sub pamant, au intrat prin dusumea si au iesit in bucatarie si s-a umplut bucataria.”

O vecina a sunat la 112. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la pompieri, ambulanta, politie si angajatii societatii de distributie a gazelor. Acestia vor sa se asigure ca in zona nu mai exista pericol.

O ambulanta a preluat-o pe femeia in varsta de 65 de ani si a dus-o la spitalul din Pucioasa. Medicii de acolo au decis sa o transfere la Spitalul Judetean din Targoviste.

explpCarmen Dinu, medic specialist urgente SAJ Dambovita: “Prezinta arsuri la nivelul fetei si de cai aeriene superioare si la nivelul mainilor bilateral, cu treime inferioara, arsuri de gradul 2, 3. A trebuit sa fie intubata pentru ca sunt arsuri de cai aeriene.”

explp1Victima a fost transferata apoi la Spitalul de Arsi din Capitala, unde a ramas internata. Pompierii si specialistii trebuie sa stabileasca acum daca acumularea de gaze provine de la o defectiune a instalatiei din casa respectiva, sau de la lucrarile ce au loc in zona.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial