27 aprilie 2024

VIDEO! Ce mesaj de adio a lăsat medicul care a dispărut în zona barajului Paltinu!

medpCautarile chirurgului de 34 de ani, disparut in zona lacului Paltinu, din Prahova, au continuat si joi, fara nici un rezultat.

Tanarul doctor, specialist ORL si asistent la Facultatea de Medicina, din Bucuresti, a lasat un bilet in care scria ca in sfarsit, va avea parte de odihna. Varianta luata in calcul de anchetatori este sinuciderea, dar nici alte ipoteze nu sunt excluse. In incercarea de a-l gasi scafandrii au adus si un sonar.

Investigatorii spun ca tanarul a disparut duminica seara. Ultima data ar fi mers pe Valea Doftanei, in casa unde locuia bunica sa, iar de atunci nu se mai stie nimic de el.

Marti, familia a reclamat oficial disparitia la politie, dupa ce a gasit in locuinta sa din Capitala un prim mesaj de adio. Ieri, un al doilea bilet, a fost descoperit in masina abandonata a doctorului.

Oamenii din Valea Doftanei, unde medicul si-a petrecut copilaria, in casa bunicii, au numai cuvinte de lauda despre medicul disparut.

Salvatorii spun ca vor opri operatiunea de cautare a medicului la lasarea serii, insa vineri vor relua totul. Totodata, au loc cautari si prin padurile din apropierea lacului, desi este putin probabil sa se fi ratacit pe acolo.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial