23 aprilie 2024
CURSĂ DE GROAZĂ! Vezi cum s-a răsturnat un microbuz plin cu muncitori în şanţul de pe marginea DN 71 Târgovişte-Bucureşti! VIDEO

CURSĂ DE GROAZĂ! Vezi cum s-a răsturnat un microbuz plin cu muncitori în şanţul de pe marginea DN 71 Târgovişte-Bucureşti! VIDEO

Ninsoarea a creat mari probleme pe drumurile din Dambovita!

Un microbuz plin cu muncitori s-a rasturnat in santul de pe marginea Drumului National 71, Targoviste-Bucuresti, la iesire din localitatea Ulmi.

Soferul, un cetatean turc de 49 de ani, povesteste ca a simtit cum nu mai poate controla volanul din cauza omatului care acoperise soseaua si masina s-a dus glont intr-o parte, creand panica in interior. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

“Singur, curu a fugit, atat, n-am avut viteza nimic, atentie daca intram in stalp era mai rau, viteza usoara, nu nimic”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Hassan Eker, soferul microbuzului.

“L-a furat marginea si s-a rasturnat. Ne-am speriat putin venind unu peste altu”, ne-a povestit Vasile Gheorghe, pasager.

Politistii spun soferul a fost amendat cu 430 de lei pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum. Microbuzul era echipat cu cauciucuri de iarna. Cei 16 muncitori au fost preluati de un alt autobuz si au fost dusi in cele din urma la serviciu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial