26 aprilie 2024
VIDEO! Ce decizie CUMPLITĂ a luat un bărbat din Titu!

VIDEO! Ce decizie CUMPLITĂ a luat un bărbat din Titu!

stituUn barbat de 66 ani din judetul Dambovita a vrut sa-si puna capat zilelor convins ca este o povara pentru cei apropiati.

Dependent de un aparat de oxigen, fara de care nu poare respira, a ajuns la capatul puterilor. Barbatul este internat in stare grava, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire.

Barbatul locuieste intr-un bloc din orasul Titu alaturi de sotie si baiat. Pensionat pe caz de boala de cativa ani, acesta s-a imbolnavit grav

Pret de cateva momente in care sotia lui nu a fost atenta, barbatul a mers in baie si a incercat sa isi puna capat zilelor.

Dupa ce si-a gasit sotul prabusit in baie, sotia victimei a inceput sa tipe. Un vecin s-a alertat si a venit sa vada ce se intampla. Omul a sunat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta care l-a transportat la spitalul judetean din Targoviste. Acolo doctorii l-au operat, insa nu se pronunta cu privire la sansele lui de supravietuire.

Cunoscutii spun ca victima i-ar fi avertizat ca vrea sa se sinucida, insa nimeni nu a crezut ca va recurge la un astfel de gest. Barbatul este tinut sub observatie si daca se va insanatosi – spun medicii- va avea nevoie de o lunga perioada de consiliere psihologica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial