VEZI VIDEO! Violet, culoarea care scoate românul din criză! | TargovisteNEWS

VEZI VIDEO! Violet, culoarea care scoate românul din criză!

Anul acesta se poarta… violetul. Si nu doar printre mai marii statului, ci si in Gaesti. Locuitorii unui cartier de aici s-au gandit sa faca haz de necaz si au vopsit bancile si gardurile din fata blocurilor in culoarea disputata la nivel inalt.

Oamenii spera ca de acum vor avea mai mult noroc si bunastare. Mov- lavanda este cu siguranta o culoare la moda. Daca au adoptat-o alesii neamului, de ce n-ar folosi-o si dambovitenii? Asa ca locuitorii Gaiestiului au pus mana pe pensule si, de la primele ore ale diminetii, s-au pus pe vopsit. Initiativa a pornit de la o doamna cu idei nastrusnice. O recunoaste chiar ea. Daca parlamentarii au tot facut atata haz de flacara violet, de ce n-ar avea si cartierul dambovitean personalitatea lui…violet?!

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]