27 aprilie 2024
Performanţa extraordinară a poliţistului Marius Iamandi! Campion Mondial la Kickboxing și Vicecampion Mondial la MMA Light Contact!

Performanţa extraordinară a poliţistului Marius Iamandi! Campion Mondial la Kickboxing și Vicecampion Mondial la MMA Light Contact!

O “bijuterie” a sportului de contact! În Ungaria, în cadrul competiției World Sport Kermpo, Iamandi Marius, polițist de penitenciare, a devenit Campion Mondial la Kickboxing și Vicecampion Mondial la MMA Light Contact. Colegii din penitenciarul Găești sunt mândri că activează alături de un campion mondial, iar prin reușita sa suntem convinși că mândria se manifestă printre toți colegii din sistemul penitenciar admirând această performanță.

”TRIPLA ISTORICĂ”- o medalie de AUR si doua medalii de Argint la un CAMPIONAT MONDIAL pentru mine, ȚARA mea si pentru ANP, locul unde îmi desfășor activitatea de zi cu zi. 

Familia este TOT. Mulțumesc SUPERMARKET ALESS, SNPP FILIALA GĂEȘTI, IPA REGIUNEA 3 DÂMBOVIȚA și DYNUTRITION pentru încredere și sprijinul dumneavoastră, RESPECT, a transmis Marius Iamandi.

“Nu este pentru muritorii de rând o astfel de oportunitate, însă el, cu sacrificii personale și multă muncă, a reușit să ajungă campion MONDIAL, atențieeee, MONDIAL, la kickboxing categoria – 100kg și vicecampion, de asemenea MONDIAL, la MMA și light contact. Marius, personal, sunt mândru să îți fiu contemporan și sa îți fiu coleg!!! Pentru ce reușită ai avut azi, cuvintele nu pot fi decât de prisos!!! Când alții se laudă cu reușite profesionale sau extra obținute cine știe cum dar prea mult promovate și scoase în fața publicului, tu cu modestie și muncă asiduuă te-ai cocoțat în vârful ierarhiei unei scări prea dificile pentru oamenii de rand. Orice recompensă din partea noastră e prea mică pentru imensitatea reușitei tale!!! Bravo ție, campionule!!!” (Emil Bănică – SNPP Găești)

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial