26 aprilie 2024

Veste buna! : lucrarile la Departamentul de Cardiochirurgie al Spitalului de copii Marie Curie SUNT GATA!

Veste buna la sfarsit de an: lucrarile la Departamentul de Cardiochirurgie al Spitalului de copii Marie Curie SUNT GATA! La inceputul lui 2011, Departamentul va deveni functional!

Am amenajat peste 700m² de spital, la cele mai inalte standarde, cu cea mai mare grija si cu maximum de economie. Avem o sala de operatii pentru cardiochirurgie, una pentru neurochirurgie si doua saloane de terapie intensiva. Am pus la punct climatizarea pentru toata aripa UPU a spitalului si am amenajat o sectie de sterilizare.

Si asta nu e tot! Departamentul va avea si un laborator de cateterism echipat cu un angiograf de ultima generatie. Pentru ca, la sfarsit de an, Ministerul Sanatatii ne-a facut o mare bucurie (una de peste 1 milion de Euro!) finantand achizitionarea angiografului pe care ni-l doream si de care era atata nevoie.

Acum departamentul este complet si in curand va fi gata sa primeasca primii pacienti.

Iti multumim – ajutorul tau a facut posibila realizarea acestui proiect important, a carui valoare in bani ajunge acum, in final, la peste 3.000.000 de Euro. Valoarea lui adevarata se va calcula insa, in curand, in vieti salvate!

Ne bazam in continuare pe ajutorul tau, pentru ca lucrurile nu se termina aici. In anul care vine va trebui sa ajutam nou-nascutul departament prin misiuni medicale, training-uri pentru personal si multe materiale necesare interventiilor.

Iar daca ne ajung banii, avem si un plan de rezerva: achizitionarea unui aparat special pentru tratamentul copiilor ce sufera de tetrapareza spastica sau paralizie cerebrala.

Iti dorim sa ai parte de un Craciun plin de bucurie! Si iti dorim un 2011 vesel si plin, in care sa iti putem da multe vesti la fel de bune ca aceasta!

Cu drag,
Alex Popa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial