25 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu susține un cerc de lectură altfel, organizat la Biblioteca din Moreni

Senatorul Dragoş Popescu susține un cerc de lectură altfel, organizat la Biblioteca din Moreni

„Deschide cartea ca să înveți ce au gândit alții; închide cartea ca să gândești tu însuți„(HEYDE).

Biblioteca Municipală Moreni invităm persoanele din Moreni la un CERC DE LECTURĂ ALTFEL.

O să vă întrebați de ce altfel.

1. Nu există vârstă prestabilită. Sunt binevenite persoane de la 10 ani până la 99+ ani.

2. Vor fi lecturate cele mai în vogă titluri disponibile pe piață la acest moment. Cărțile vor fi din domenii diferite, încercând să parcurgă noțiuni de istorie, logică, artă, dezvoltare personală, etc. Va exista socializare între persoane de toate vârstele. Astfel, cei tineri și foarte tineri vor vedea abordările oamenilor maturi și experimentați, iar persoanele cu experiență vor avea ocazia să vadă prin ochii de copil percepția noilor generații.

3. Se va pune accent pe documentarea acasă a tuturor evenimentelor istorice sau a fenomenelor, situațiilor, regiunilor geografice, etc.

4. Se vor dezvolta abilitățile de a vorbi în public, de a prezenta, de a analiza cărțile citite.

Un proiect propus de Adelina Ștefan și pus in practică cu sprijinul domnului Dragoș Popescu, cu contribuția lui Gabriel Gogioiu și cu susținerea Primăriei Moreni.

Prima carte propusă: ” Un bărbat pe nume Ove” – F. Backman

Înscrieri la : Adelina Ștefan- 0727744839

📚 ”Cartea este ca o grădină, iar biblioteca precum un paradis.

Am răspuns cu bucurie invitației de a susține (prin achiziționarea cărților) un cerc de lectură altfel, organizat la Biblioteca din Moreni, prin care se dorește lecturarea unor cărți din domenii diferite, populare în prezent, precum și socializarea dintre copii, tineri și persoane mai în vârstă.

“Astfel cei tineri și foarte tineri vor vedea abordările oamenilor maturi și experimentați, iar persoanele cu experiență vor avea ocazia să vadă prin ochii de copil percepția noilor generații. Se va pune accent pe documentarea acasă a tuturor evenimentelor istorice sau a fenomenelor, situațiilor, regiunilor geografice, etc.”

Prin această activitate se urmărește și dezvoltarea abilităților oratorice și a gândirii critice, prin analizarea și prezentarea cărților citite.”, a transmis Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa şi reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial