26 aprilie 2024
Urmează să devii mireasă? Află care sunt secretele din spatele unei nunţi reuşite!

Urmează să devii mireasă? Află care sunt secretele din spatele unei nunţi reuşite!

coverPentru orice femeie, nunta reprezinta unul dintre cele mai frumoase si speciale momente din viata ei si, din acest motiv, isi doreste ca totul sa iasa perfect, fara nici cea mai mica abatere. Daca nu mai e mult timp pana la marele eveniment si deja te-au curprins emotiile, panica si toate sentimentele pe care orice femeie le resimte in acele momente, descopera cum sa le despasesti.

Iata cateva secrete ce stau in spatele unei petreceri de nunta de neuitat!

img_8636-1024x1269 _DSC1835-270x335Cum reusesc miresele sa poarte tocuri aproximativ 24 de ore?

Atunci cand vin vorba de pantofi, toate femeile incearca pe cat posibil sa poarte incaltari cat mai inalte, care sa le adauge cativa centimetri in inaltime si care sa creeze imaginea unei siluete mai suple. Daca ti-ai cumparat deja o pereche de pantofi eleganti pentru mireasa cu un toc ametitor de inalt, considerand ca in acest fel vei avea o aparitie impresionanta, afla ca nu vei putea rezista o noapte intreaga purtandu-i. Probabil acum iti pui intrebarea: Dar oare cum fac celelalte femei sa reziste toata noapte intr-o pereche pe cat de frumosi si pretiosi, pe atat de inconfortabili?. Micul secret al majoritatii doamnelor este ca, de cele mai multe ori, dupa momentul pozelor, aleg sa isi schimbe incaltarile spectaculoase cu unele mai comode, in care sa se simta bine si sa se poata distra toata seara. Una dintre alternativele ideale ar fi alegerea unei perechi de sandale cu talpa joasa sau chiar a unor balerini, intr-o culoare deschisa, care sa nu iasa prea tare in evidenta, in cazul in care vor fi vizibili. Daca esti in cautarea unei perechi ideale de incaltari, vezi oferta pentru balerinii din piele si alege modelul care ti se pare cel mai potrivit pentru tine.

Secretul unei rochii imaculate

Orice mireasa isi doreste sa impresioneze prin eleganta si rafinamentul tinutei si prin postura gratioasa pe care o are. Insa care este secretul domnelor pentru a avea toata seara o tinuta impecabila si o aparitie extraordinara pe tot parcursul serii?

rochiiIn ceea ce priveste alegerea rochiei de mireasa, este important sa tii cont de cateva aspecte pentru a evita micile evenimente neplacute care se pot intampla. Lungimea rochiei si mai ales terminatiile din partea de jos, precum si materialul sunt criterii de selectie extrem de importante. In primul rand, ar trebui sa fii atenta la materialul din care este facuta rochia, deoarece ar fi bine sa fie unul cat mai rezistent si care sa se poata curata usor. In ceea ce priveste lungimea, toate miresele isi doresc rochii lungi si glamouroase, care sa le complimenteze silueta, insa dimensiunea nepotrivita a rochiei poate ruina intregul look si chiar intreaga seara.

Care este secretul unui dans al mirilor reusit?

nunta-petrecere-helin1-750x563Cel mai emotionant moment din timpul petrecerii este reprezentat de dansul mirilor. Pentru miri, mai mult decat pentru restul invitatiilor este un episod incarcat de emotii, dar si de tensiune si teama de a nu gresi coregrafia. Secretul consta in primul rand, in numeroasele repetitii pe care le fac inainte de marele eveniment si de angajarea unui coregraf profesionist care sa le elaboreze un dans spectaculos. Ce se intampla daca uiti sau gresesti un pas? In mod normal, orice pas gresit va fi observat si va destabiliza ritmul celorlalte miscari. Pentru a putea face fata cu succes dansului mirilor, este important sa transformi fiecare pas gresit intr-o miscare plina de tandrete, pentru a trece neobservata greseala.

Acum ca ai aflat aceste mici secrete care te pot salva din situatii stanjenitoare sau neplacute, nu-ti ramane decat sa te bucuri de aceasta seara unica, speciala din viata noastra.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial