26 aprilie 2024
Mijloace de transport alternative: soluţia pentru deplasări rapide şi plăcute!

Mijloace de transport alternative: soluţia pentru deplasări rapide şi plăcute!

bi2Daca te-ai saturat sa ramai blocat in trafic cu masina personala, iar transportul in comun nu ti se pare o alternativa viabila pe perioada sezonului cald, este timpul sa apelezi la alte mijloace de transport pentru a te deplasa rapid catre destinatiile dorite!

Nu doar supraaglomerarea strazilor si a soselelor reprezinta un motiv pentru care sa iei in considerare alte variante pentru a strabate distanta de acasa pana la job, de exemplu, ci si costurile ridicate ale combustibilului si alte intretinerii unui vehicul personal. De aceea, mijloacele de transport electrice sunt o solutie de viitor, foarte potrivita pentru persoanele care isi doresc o schimbare! Acum ai ocazia sa iti achizitionezi produsele ideale de pe Dbsolar, care te vor ajuta sa duci o viata mai activa si sa reduci timpul petrecut pe drum, un beneficiu de care te poti bucura in sezonul cald, si nu numai!

Descopera cele mai inovative mijloace de transport alternativ si alege ce ti se potriveste!

biBicicleta electrica

Bicicleta electrica este o inventie inovativa, care are mai multe moduri de functionare, si anume: mersul asistat, in care motorul electric usureaza pedalarea, lucru care este benefic pe distante lungi; mersul exclusiv electric, unde nu trebuie sa depui niciun efort, ci sa stabilesti viteza cu care te deplasezi prin intermediul manerului de acceleratie, exact ca la o motocicleta; mersul fara motorul electric, in care acest model de bicicleta poate fi utilizat exact ca unul clasic. Daca te atrage ideea, poti intra pe https://www.dbsolar.ro/biciclete-electrice si sa descoperi gama disponibila pe site, la preturi accesibile! Bicicleta poate fi incarcata cu usurinta, la o priza obisnuita, insa ai grija sa folosesti intotdeauna un incarcator original compatibil cu specificatiile tehnice ale acesteia.

Scuterul electric

bi1Pretul achiztionarii, dar si al intretinerii unui astfel de scuter este mult mai avantajos decat al unuia care functioneaza pe baza de combustibil. In plus, aceste modele sunt cele mai populare in prezent, datorita usurintei in utilizare, dar si a eficientei cu care isi indeplinesc rolul. Unul dintre marile avantaje ale acestor vehicule este faptul ca nu polueaza si protejeaza mediul inconjurator si calitatea vietii intr-un oras. Daca iti doresti sa te deplasezi rapid, fara efort si cu costuri minime catre orice destinatie, scuterul electric este solutia perfecta! Cu o singura incarcare completa a bateriei, vei putea ajunge acolo unde iti doresti!

Trotineta electrica

troAceasta pastreaza design-ul simplu si compact al unei trotinete obisnuite, iar acest lucru o face usor de depozitat, lucru care reprezinta un beneficiu major. Spre deosebire de modelele clasice, cele electrice presupun un efort mai redus din partea ta si o viteza de deplasare mai mare, insa activitatea fizica nu este neglijata: pentru a merge cu acestea, trebuie sa ai o postura potrivita si sa iti mentii constant echilibrul. Usurinta in utilizare le face perfecte atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pretul de achizitie este rezonabil, iar incarcarea electrica nu reprezinta o cheltuiala insemnata. Acceleratia se face tot prin intermediul unui maner, in functie de preferintele tale!

In aceasta vara, contribuie la protejarea mediului si fa o economie considerabila prin intermediul acestor mijloace de transport alternative! In plus, gandeste-te la timpul economisit si la evitarea stresului provocat de blocajele in traffic!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial