Un parc uriaş, în Târgovişte, lângă complexul de nataţie! | TargovisteNEWS

Un parc uriaş, în Târgovişte, lângă complexul de nataţie!

parc-cmplx“In sedinta de consiliu local, a fost aprobat un nou proiect care are in vedere extinderea spatiului verde al municipiului Targoviste.
Astfel, in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie Targoviste, pe o suprafata de aproximativ 50.000 de mp, va fi construit un parc.
In cea mai parte parte, noua investitie presupune amenajarea unui spatiu verde generos, dar si construirea unui loc de joaca, a unei fantani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foisor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.
In plus, parcul va fi dotat si cu o zona de fitness cu elemente de tip bare de tractiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi.
Parcul va fi supravegheat video, iar tot spatiul verde va beneficia de sistem automat de irigatii.
Valoarea totala a investitiei este de 11.664.120,71 lei, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de Investitii 4.2.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]