Un parc uriaş, în Târgovişte, lângă complexul de nataţie! | TargovisteNEWS

Un parc uriaş, în Târgovişte, lângă complexul de nataţie!

parc-cmplx“In sedinta de consiliu local, a fost aprobat un nou proiect care are in vedere extinderea spatiului verde al municipiului Targoviste.
Astfel, in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie Targoviste, pe o suprafata de aproximativ 50.000 de mp, va fi construit un parc.
In cea mai parte parte, noua investitie presupune amenajarea unui spatiu verde generos, dar si construirea unui loc de joaca, a unei fantani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foisor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.
In plus, parcul va fi dotat si cu o zona de fitness cu elemente de tip bare de tractiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi.
Parcul va fi supravegheat video, iar tot spatiul verde va beneficia de sistem automat de irigatii.
Valoarea totala a investitiei este de 11.664.120,71 lei, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de Investitii 4.2.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]