28 martie 2024
Se va face! Mall-ul din Târgovişte a primit autorizaţia de construcţie! Va avea 80 de magazine, restaurante şi cinema

Se va face! Mall-ul din Târgovişte a primit autorizaţia de construcţie! Va avea 80 de magazine, restaurante şi cinema

mall“Primaria Targoviste a eliberat autorizatia de constructie aferenta noului centru comercial (mall), care va fi amplasat pe o parte a locatiei fostei UM Gara, municipiul Targoviste, teren apartinand Consiliului Judetean Dambovita.
Noua investitie va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1000 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii, existand nu mai putin de 80 de magazine inglobate in proiect.
mall1Sunt avute in vedere spatii pentru hypermarket, restaurante, comert, cinema, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, etc, fiind o investitie care va contribui in mod semnificativ la cresterea diversitatii serviciilor oferite targovistenilor si vizitatorilor.
mall2Investitia are o valoare de peste 100.000.000 lei, iar suprafata construita a noului complex comercial depaseste 70.000 mp, regimul de inaltime fiind S+P+M+1E+E tehnic.
Intentia investitorului este ca lucrarile sa fie finalizate in iarna anului viitor.
Proiectul in discutie marcheaza debutul celei mai importante etape de dezvoltare urbanistica a municipiului Targoviste din ultimii 30 de ani, dezvoltare care mai cuprinde realizarea, pe locatia fostei UM Gara, a unui drum care face legatura intre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel, cu ramificatie catre Bulevardul I.C. Bratianu, pe strada Neagoe Basarab si cu o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, realizarea unei retele de canalizare, care este in faza de receptie, construirea unui parc, a unor locuinte ANL, dar si implementarea altor investitii, una dintre cele mai importante fiind construirea unui nou stadion, in privinta caruia asteptam inca vesti bune de la Compania Nationala de Investitii, proiectul fiind depus la finantare de catre Consiliul Judetean”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial