26 aprilie 2024

Un individ din Vulcana Băi îşi terorizează fiul şi fosta soţie. Judecătorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate

dire3Măsura controlului judiciar dispusă față de un bărbat de 57 de ani, din Vulcana Băi

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din Vulcana Băi, cu privire la faptul că are neînțelegeri cu tatăl său.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 57 de ani, și-ar fi amenințat cu acte de violențe fiul și fosta soție.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au întocmit două dosare penale pe numele bărbatului întrucât ar fi încălcat măsurile instituite prin ordinul de protecție provizoriu emis anterior, respectiv, s-ar fi apropiat și ar fi pătruns în locuința fostei soții, fiind evacuat de către polițiști.

Polițiștii au procedat la reținerea acestuia, pentru 24 de ore, iar la data de 19 septembrie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru luarea unei măsuri preventive.

Față de bănuit, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial