27 aprilie 2024
Târgovişte – A înţepat cauciucurile vecinilor! Acum l-au “înţepat” poliţiştii!

Târgovişte – A înţepat cauciucurile vecinilor! Acum l-au “înţepat” poliţiştii!

Acţionând cu operativitate, poliţiştii dâmboviţeni au identificat un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgovişte, care în noaptea de 09/10 iulie a.c. a distrus prin înţepare anvelopele a două autoturisme

În ziua de 10 iulie a.c., orele 11:30, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au distrus prin înţepare roata stângă a autoturismului ce fusese parcat pe strada George Cair din municipiu.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au constatat că şi un alt autoturism, parcat în aceeaşi zonă, prezintă urme de înţepare la nivelul anvelopelor roţilor stânga faţă-spate, prejudiciul estimat fiind de 300 lei.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Târgovişte au identificat autorul în cazul celor 2 fapte de distrugere, identificat în persoana numitului B.F., de 38 de ani, din localitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bărbatul de 38 de ani este cercetat în stare de libertate, pentru infracţiunea de distrugere, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial