Târgovişte – Investiţii în zona din spatele bulevardului Constantin Brâncoveanu, în micro III | TargovisteNEWS

Târgovişte – Investiţii în zona din spatele bulevardului Constantin Brâncoveanu, în micro III

31522150_994667760696707_61254„Administraţia locală târgovişteană are o investiţie de reabilitare a parcărilor şi a străzilor aferente acestei zone… Este vorba de o investiţie care vizează 7000-8000 de metri pătraţi, o investiţie prin care întreaga zonă a fost schimbată radical.

Practic, de la momentul la care au fost date în folosinţă aceste blocuri, aici nu s-a mai intervenit. Sunt lucrări de reabilitare a trotuarelor, de reabilitare a parcărilor, sunt lucrări de modernizare a iluminatului public, vom intra şi pe zona spaţiului verde, lucrări de preluare a apelor…

Sunt lucrări complexe care schimbă într-o măsură importantă condiţiile oferite de administraţia publică locală în această zonă. Este o investiţie care este începută în urmă cu aproximativ două săptămâni, în câteva zile vom finaliza lucrările, se va intra după aceea în zona străzii Crăiţelor, după aceea Radu Gioglovan şi de asemenea, în paralel, se va lucra şi pe strada Nicolae Iorga.

Au început şi lucrările în zona Tribunalului nou. (…) Valoarea investiţiei de la Blocurile B de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu este undeva în jurul a 300.000-400.000 lei. Lucrările sunt executate de Municipal Construct pe zona de pregătire şi de societatea cu care administraţia locală are contract de întreţinere drumuri pe zona de asfaltare”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]