27 aprilie 2024
Sportivii Clubului Rizea Wushu, medialiați la CAMPIONATUL NAȚIONAL!

Sportivii Clubului Rizea Wushu, medialiați la CAMPIONATUL NAȚIONAL!

rizeaSportivii Clubului Rizea Wushu, din Targoviste, din nou pe podium!
Elevii antrenati de maestrul Titel Rizea au participat, in perioada 05 – 06 iunie, la Campionatul National de Wushu Kung-fu, ce s-a desfasurat in Sala Polivalenta din Bucuresti.
“Clubul Sportiv Rizea Wushu a participat la a 25-a editie a Campionatului National cu 2 sportivi: Seniori Bucaloiu Emanuel 70 kg, a castigat medalia de argint si Juniori Ion Albert 75 kg, a castigat medalia de argint! Ambii sportivi au impresionat si au luptat frumos, iar eu am fost foarte multumit de evolutia lor!
Vreau sa le multumesc parintilor pentru intelegere si pentru efortul financiar facut pentru acesti copii.
Vreau sa multumesc de asemenea si domnului Inspector Sef Gavrila Costel si domnului Colonel Sirbu Gheorghe pentru intelegere si sprijinul acordat!
Mentionez faptul ca Clubul Sportiv Rizea Wushu nu are sprijin financiar din partea nimanui si ca la acest campionat noi am suportat toate cheltuielile ( transport, cazare,masa, echipamente protectie, taxe competitie, vize anuale, vize medicale,asigurari in caz de accidente).
Multumim mult domnului Marius Buga pentru sustinerea si promovarea artelor martiale chinezesti Wushu Kung-fu!”, ne-a declarat antrenorul Titel Rizea.
rizea2
rizea1
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial