Serviciul de Pașapoarte al județului Dâmbovița şi-a modificat programul | TargovisteNEWS

Serviciul de Pașapoarte al județului Dâmbovița şi-a modificat programul

apasap1Comunicat de presă
privind modificarea denumirii și a programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al județului Dâmbovița

 

Potrivit Ordonanței Guvernului nr. 3/2020, denumirea Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple se înlocuieşte cu denumirea Serviciul public comunitar de paşapoarte al județului Dâmbovița.
Având în vedere Hotărârea de Guvern nr. 1723/2004 privind aprobarea Programului de măsuri pentru combaterea birocraţiei în activitatea de relaţii cu publicul, prin care programul de lucru cu publicul se stabileşte astfel încât în zilele lucrătoare să se asigure accesul cetăţenilor între orele 8.30 şi 16.30 şi, într-o zi pe săptămână, între orele 8.30 şi 18.30, vă comunicăm faptul că a fost emis Ordinul Prefectului nr. 61/17.01.2020, astfel încât programul zilnic de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Pașapoarte al județului Dâmbovița se va desfășura astfel:
⦁ Luni, marți, joi, vineri- 08.30-16.30
⦁ Miercuri- 08.30-18.30.
Totodată, precizăm că Ordinul 61/17.01.2020 abrogă Ordinul 328/19.12.2018 prin care pentru personalul care desfășura relații cu publicul, programul de lucru se prelungea în fiecare zi de marți, până la 18.30.
Pentru informarea cetățenilor, aceste informații au fost postate pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița: https://db.prefectura.mai.gov.ro/, la secțiunea Pașapoarte.
Precizăm că pentru evitarea aglomerației la depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, solicitanții au posibilitatea, pe lângă procedura bonului de ordine, de a se programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/.

Biroul de presă

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]