26 aprilie 2024
SCANDAL URIAŞ la Târgovişte! „Să-mi s… p..! Să-ţi dau la m…!”

SCANDAL URIAŞ la Târgovişte! „Să-mi s… p..! Să-ţi dau la m…!”

emiltudor“Ieri de dimineaţă am trăit poate cele mai urâte momente de viaţă. Scandalurile care nu se mai termină la nivelul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa i-au afectat serios comportamentul preşedintelui Tudor Emil, un om în vârstă, care a întrecut orice limită.

În prezenţa a numeroşi martori, oficiali ai AJF sau reprezentanţi ai echipelor, Tudor ne-a adresat jigniri imposibil de reprodus, fără să ne ajute punctele de suspensie. „Să-mi s… p..! Să-ţi dau la m…!”. Deja e prea mult, iar ieri am contactat avocatul, pentru a deschide o acţiune în instanţă. Îi voi cita ca martori pe toţi cei care au asistat la scenă, iar dacă îşi permit să nu se prezinte la tribunal, o fac pe riscul lor.

Vorbim despre şeful fotbalul dâmboviţean şi despre cel care conduce acest fenomen la nivel judeţean de 25 de ani. Şi nu e prima dată când Tudor Emil are asemenea ieşiri la adresa mea, ameninţându-mă în alte rânduri că are suficiente relaţii pentru a-mi distruge cariera şi viaţa. Cunosc că regretatul Victor Sanda i-a fost cumnat, mai cunosc că are legături de rudenie şi cu Florin Popescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, însă ar face bine să termine o dată pentru totdeauna cu jignirile şi cu ameninţările!

E clar că a scăpat hăţurile din mână, însă nu e vina mea că s-a ajuns aici. Până şi cei apropiaţi l-au părăsit, moment din care omul a devenit de nerecunoscut. E clar că Tudor Emil trebuie să se retragă de la conducerea AJF Dâmboviţa. Să-şi dea demisia!

Nota redacţiei: „Jurnal de Dâmboviţa” solicită demiterea urgentă a individului Tudor Emil, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa! Sesizăm Instituţia Prefectului, Poliţia şi Parchetul în legătură cu abuzurile şi trivialităţile acestui personaj care a devenit o ruşine pentru lumea sportivă dâmboviţeană şi este, în opinia noastră, un real pericol public

 

sursa – Jurnal de Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial