25 aprilie 2024
Nicu Croitoru și-a terminat contractul cu ACS Urban Titu!

Nicu Croitoru și-a terminat contractul cu ACS Urban Titu!

croitoru(1)Începând de astăzi, contractul dintre ACS Urban Titu şi antrenorul Nicu Croitoru s-a încheiat.

Clubul nostru a luat act de cunoştinţă de dorinţa tehnicianului de a renunţa la funcţie, în favoarea unei cariere la gruparea Chindia Târgovişte.

Ţinându-se seama de performanţele obţinute la Urban şi tot ce a însemnat prezenţa sa la Titu, clubul nostru a considerat absolut normal să înţeleagă şi să-i respecte decizia.

Nicu Croitoru a antrenat la Urban numai puţin de 11 sezoane. După despărţirea de Urban, antrenorul târgoviştean a ţinut să precizeze că mulţumeşte clubului, conducătorilor şi tuturor suporterilor pentru clipele frumoase petrecute pe stadionul „Orăşenesc”.

“Mulțumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înțeles în această privință. De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor suporterilor și sper să mă înțeleagă și ei în acest sens. Urban Titu va rămâne mereu în sufletul meu”.

La rândul său, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal Urban, Vlad Oprea, a afirmat: „Este o decizie grea pe care am fost nevoiți să o luăm astăzi, dar nu puteam să-l refuzăm pe domnul Croitoru, având în vedere ce reprezintă el ca om și ca antrenor. Îi doresc mult succes în carieră și la noua echipă, dar în același timp îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la Titu”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial