26 aprilie 2024

Reglare de conturi cu pistolul, la Moreni! Un individ violent a fost reținut

poli1Reglare de conturi cu pistolul, pe o stradă din Moreni!

Un individ, de 50 de ani, a fast încătușat de polițiști după ce a făcut scandal și l-a amenințat pe un alt bărbat cu o armă.

”La data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 29 mai a.c., bănuitul, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului Moreni, ar fi amenințat cu o armă neletală supusă autorizării, deținută în mod legal, un bărbat de 41 de ani. Totodată, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, iar, ca măsură complementară, s-a dispus indisponibilizarea armei. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, precizeaza IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial