1 mai 2024
Porţi deschise, la Prefectura Dâmboviţa! Vezi cu ce ocazie!

Porţi deschise, la Prefectura Dâmboviţa! Vezi cu ce ocazie!

„Avem la nivelul Prefecturii Dâmboviţa o serie de programe pe care le vom lansa sub această egidă, de «Porţi deschise», care se adresează elevilor din clasele I-IV, dar şi copiilor de la grădiniţă. Vom încerca o apropiere a copiilor cu instituţiile. Personalul din Cancelaria Prefectului şi cei de la Departamentul de Integrare Europeană vor merge la clasa a II-a a dnei învăţător Monica Oprea de la Şcoala «Ioan Alexandru Brătescu Voineşti».

Prin joc vom încerca să-i facem pe elevi să înţeleagă ce înseamnă Comunitatea Europeană. Vor fi schimburi de idei, vom întreba copiii, îi vom ajuta cu prospecte şi cu pliante să înţeleagă ce înseamnă CE. Vom invita această clasă, dar şi altele, în cadrul Prefecturii în Sala Mică, pentru a face cunoştinţă cu oficialităţile judeţului.

Vom afla astfel minimele probleme pe care le-ar putea ridica aceşti copii şi care este gradul lor de interes. În afară de platoul Prefecturii pe care ei îl cunosc deja, unde se joacă, se plimbă cu rolele, cu bicicletele, elevii vor afla ce face concret reprezentantul guvernului în teritoriu şi de aici plecând multe alte idei”, spune Alexandru Constantin, şeful Cancelariei Prefectului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial