26 aprilie 2024

PSD, atac dur la liberali – “PNL Dâmboviţa va câștiga alegerile când va zbura porcul”

adriantuComunicat de presă

Atunci când nu dă petreceri electorale ilegale cu mici, bere și lăutari, atunci când nu lansează proxeneți la primărie, atunci când nu se împiedică în verbul „a fi”, domnul Dumitru Miculescu, patron UNPR și PNL Dâmbovița, comandă comunicate de presă.

Am ales să-l ignorăm de mai multe ori pe acest personaj animat, dar, din când în când, cineva trebuie să-i amintească și lui că lumea pe care și-a cumpărat-o nu e aceeași cu realitatea în care trăim. Pentru dl Miculescu poate fi suficient să aibă 10-20 de angajați plătiți ca să-i spună dimineața și seara că e inteligent, dar asta nu-l transformă automat într-un om inteligent (trebuie să aşteptăm erată la comunicate ca să pricepem ceva din elucubraţiile sus-numitului).

Dl Miculescu a (fost) învățat că gargara plătită bine ține loc de fapte și informații. Noi vrem să-l dezvățăm de acest obicei și să vorbim despre faptele şi acţiunile sale. Faptă este aceea că PNL a organizat mai multe petreceri electorale în județul Dâmbovița, oferind alegătorilor mâncare și băutură în schimbul antamării opțiunilor de vot. Faptă este că astfel de bairamuri s-au petrecut la Fieni, Vlădeni, Braniștea, Conțești, Niculești și în alte localități ale județului. Faptă este aceea că produsele oferite de liderii PNL oamenilor, în cadrul acestor chefuri, provin de la firmele aceluiași domn Miculescu, într-un circuit comercial penal, deloc complicat. Faptă este aceea că domnul Miculescu și-a trimis gealații prin comunele județului ca să intimideze și să amenințe oameni, familii întregi, pentru simplul motiv că nu susţin partidul domniei-sale. Faptă este aceea că PNL Dâmbovița a fost cumpărat ca o marfă de talcioc de către Miculescu și compania, iar vechii liberali nu-și mai găsesc locul în sediul partidului.

În sfârșit, faptă este aceea că dl Miculescu ne dă lecții la televizor din postura de condamnat penal într-un dosar de dare de mită și trafic de influență (cf. Deciziei penale nr. 2089/23 mai 2011, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia penală, în Dosarul nr. 4123/42/2007).

PSD Dâmbovița respinge încercările PNL de a distrage atenția de la scenariile pe care le pregătește în teritoriu. Spre deosebire de cei care populează PNL, noi nu deținem firme prin intermediul cărora să distribuim în județ produse alimentare folosite drept mită electorală.

Tragem, din nou, un semnal foarte puternic de alarmă către instituțiile abilitate să trateze cu multă atenție faptele concrete pe care le-am reclamat în mai multe rânduri. Nu ne putem permite ca, în România anului 2016, indivizi total inadecvați realității să încerce o forțare a normelor democratice.

P.S: Într-un vocabular pe care-l înțelege și domnul Miculescu, PNL Dâmboviţa va câștiga alegerile când va zbura porcul. Administrația județeană nu este abator!

Preşedinte PSD Dâmboviţa,

Adrian Ţuţuianu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial