27 aprilie 2024

Prisăcaru vrea DUEL PUBLIC cu Stan!

www.mariusbuga.ro_images_prisacaru„Îl provoc pe principalul meu contracandidat la un duel public. Aş vrea să facem o dezbatere unu la unu pe problemele Târgoviştei şi propun ca această dezbatere să aibă loc joi, 26 mai, ora 18:00. Sigur, fiecare dintre noi poate veni cu echipa de candidaţi sau aşa cum vor stabili cele două echipe de campanie.

Propun ca dezbaterea să aibă un format bine stabilit, cu întrebări şi răspunsuri de interes pentru târgovişteni, să existe un cronometru pentru a putea împărţi egal timpul între candidaţi şi cred că într-o oră, o oră şi jumătate maximum, putem să dezbatem subiecte care ţin de municipiul Târgovişte.

Mi-ar plăcea să facem dezbaterea într-un loc important pentru Târgovişte, poate chiar la Curtea Domnească, dar asta urmează să stabilească cele două echipe de campanie… Vreau ca la această confruntare să participe absolut toată mass-media, iar moderatorul acestei confruntări să fie un jurnalist agreat de ambele tabere, un jurnalist imparţial, dacă considerăm că nu este niciunul aici pe plan local imparţial, deşi eu aş putea să dau câteva nume, putem «importa» din capitală un jurnalist cu experienţă, un jurnalist recunoscut de toată lumea.

Aş putea să mă gândesc chiar la Cosmin Cernat, dar nu ţin neapărat la un anume jurnalist, asta rămâne să stabilească cele două echipe. Eu îmi exprim speranţa că vom găsi aici pe plan local pentru că Târgoviştea are şi oameni imparţiali, pentru că Târgoviştea are oameni capabili să gestioneze astfel de confruntări politice şi nu trebuie neapărat să luăm pe cineva din afară…

Aştept un răspuns din partea contracandidatului meu. Îl invit să discutăm despre Târgovişte şi despre problemele Târgoviştei, să stăm faţă-n faţă”, a declarat candidatul PNL la Primăria Târgovişte.

www.mariusbuga.ro_images_cstan2

Cristi Stan, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului spune că este de acord cu acest duel dacă se va ţine cont de sugestiile şi condiţiile sale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial