26 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu, ÎN RĂZBOIUL BARONILOR! Vezi ce spune după ce a fost acuzat de inginerii financiare

Adrian Ţuţuianu, ÎN RĂZBOIUL BARONILOR! Vezi ce spune după ce a fost acuzat de inginerii financiare

“Cunoscut pentru onestitatea și buna-credință care i-au marcat tirajele în ultimii ani, Evenimentul Zilei încearcă astăzi o manipulare ieftină a opiniei publice și publică un material vânătoresc despre „baronii USL”. Mă regăsesc și eu în rândurile respective, fiind acreditată ideea că m-aș face vinovat de săvârșirea unor abateri financiare pe exercițiul mandatului de președinte al CJD.

Două precizări:

– toate situațiile invocate sunt extrase din raportul Curții de Conturi, după controlul efectuat în 2013, dar PRIVESC PERIOADA 2011 – 2012 în care la conducerea Consiliului Județean se afla baronul Florin Popescu (îl cunosc cei din conducerea EVZ, le e prieten bun).

– în graba lor de a macula imaginea PSD/USL, cei de la EVZ n-au avut măcar inspirația de a citi cum trebuie raportul și au transformat materialul într-un bumerang care se întoarce tocmai împotriva favoritului lor, baron redistribuit, proaspăt membru PMP care vrea să „primenească” scena politică alături de Udrea, Funeriu și Lăzăroiu”, a scris Adrian Ţuţuianu pe o reţea de socializare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial