26 aprilie 2024
Printre proiectele Cercului de Donatori Dâmboviţa – O cameră senzorială pentru copiii cu sindrom Down

Printre proiectele Cercului de Donatori Dâmboviţa – O cameră senzorială pentru copiii cu sindrom Down

cerculCercul de Donatori Dâmbovița ediția a II-a! Vino alături de noi!

Fundația Comunitară Dâmbovița are bucuria de a vă invita joi, 2 noiembrie 2017, ora 17,00, cea de-a II-a ediție a Cercului de Donatori Dâmbovița. Unde? Într-o atmosferă caldă, gazde ne vor fi cei de la Restaurant Uptown.

Ce este Cercul de Donatori…?

Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri din comunitate, pentru comunitate. Cercul de Donatori aduce față în față, în cadrul unor evenimente filantropice prietenoase, cauze / proiecte / organizații de caritate și potențiali donatori. Ce proiecte susținem anul acesta?

1. O cameră senzorială pentru copiii cu sindrom Down proiect menită să susțină dotarea cu materiale pentru cei care văd lumea cu alți ochi. Cone este inițiatorul? Un om cu sulfet mare Cristina Bărgăoanu!

2. Bucurii pentru bunici – spectacole de muzică pentru bătrâni. Bunicii noștri care sunt singuri, fără alte bucurii, au nevoie de mângâiere. O serie de tineri inimoși își doresc să le ofere momente unici, în care folclorul și buna dispoziție să îi facă să uite de greutăți. Cine pune umărul? Primele au fost Georgiana Oprea și daiana Brebec!

3. Ne pasă! O masă caldă pentru cei mai puțin norocoși. Proiectul își propune să ofere, în ziua de Sfântul Andrei, o masă caldă petntru cei care acasă înseamnă doar strada. Vor fi ambasadori în susținerea acestui proiect Mihaela Niculae (membru fondator al Fundației Comunitare Dâmbovița) și Mariana State.

Ne dorim să ne fiți alături pentru a arăta că fiecare dintre noi, oameni simpli, putem schimba câteva picături într-un ocean. Fiecare gest este important!

Când? Joi, 2 noiembrie 2017, ora 17,00.
Unde? Restaurant Uptown.
De ce s
ă fiți prezenți? Pentru a petrece două ore alături de oameni cu sufletul mare.

Echipa FCDB

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial