Povestea sfâșietoare a doi tineri frumoși. Ce veste cumplită au primit după ce au stabilit să se căsătorească | TargovisteNEWS

Povestea sfâșietoare a doi tineri frumoși. Ce veste cumplită au primit după ce au stabilit să se căsătorească

Webp.net-resizeimage-34“Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mica durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold.

Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm.

Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm….

Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape… 30 mii euro.

Tot țesutul mâncat va fii extirpat și înlocuit cu o proteza, în cel mai fericit caz. În cel mai rau, i se poate amputa piciorul… se poate pierde lupta…. Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar să iși termină lucrarea de dizertație, pe care ar fii trebuit să o prezinte săptămâna aceasta.
Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei.
Vă mulțumim din suflet!”

sursa – Liga Militarilor Profesioniști

Webp.net-resizeimage-35Haideți băieți să-l ajutăm pe camaradul nostru Cap. Ciolan Silviu Gabriel!
Cont bancar:
CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel
LEI – IBAN : RO24RNCB0133145990540001

EURO – RO83 RNCB 0133 1459 9054 0006

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]