Poliţiştii din Găeşti, acţiune pentru ordine şi linişte! | TargovisteNEWS

Poliţiştii din Găeşti, acţiune pentru ordine şi linişte!

www.mariusbuga.ro_images_aiorga2Acțiune a polițiștilor de la Poliția Orașului Găești

La data de 6 iulie a.c., în intervalul orar 14.00-19.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în colaborare cu efective de la Secția nr.8 Poliție Rurală Valea Mare, au organizat o acțiune pentru depistarea și sancționarea faptelor ilicite.

În cadrul activității, polițiștii au legitimat 141 de persoane, au controlat 87 de vehicule și au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.890 de lei.

Din totalul amenzilor, 2 au fost la Legea 171/2010 privind constatarea contravențiilor silvice și 2 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 56, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație conform prevederilor O.U.G 195/2002.

De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere și au confiscat aproximativ 2m³ de material lemnos și 200 de țigarete, bunuri pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]