26 aprilie 2024

PNL acuză – PSD Dâmbovița, bătaie de joc la adresa dâmbovițenilor

pnlComunicat de presă
PSD Dâmbovița, bătaie de joc la adresa dâmbovițenilor

 

Luni, 17 februarie 2020 era programată ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița ocazie cu care ar fi dezbătut și aprobat Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Consiliului Județean Dâmbovița.
Proaspăt uns Președinte PSD Dâmbovița, deputatul Cornel Ștefan dă dovadă de un înalt dispreț și politicianism ieftin și le ordonă consilierilor județeni PSD să nu se prezinte la ședința mai sus menționată lăsând județul Dâmbovița fără buget în acest moment.
Deputatul Cornel Ștefan decât să organizeze conferințe de presă pe teme ieftine și complet lipsite de substanță, mai bine ar analiza cu mai mult discernământ gesturile politice pe care le înfăptuiește împotriva dâmbovițenilor.
Lipsa acestuia de maturitate este dovedită o data în plus mai ales în contextul în care pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean era și proiectul de Hotărâre prin care Primăria Aninoasa, Gura Ocniței, Pietrari, Poiana și Răscăeți urmau să se asocieze cu Consiliul Județean în vederea demarării unor proiecte de interes local.
Facem precizarea că toate aceste Primării au în fruntea lor primari PSD care ar putea să-l tragă la răspundere în mod serios pe Președintele PSD Dâmbovița Cornel Ștefan pentru iresponsabilitatea dovedită.
Menționăm că la ședință s-a prezentat un singur consilier județean PSD, dl.Florin Georgescu care probabil a întrerupt canalele de comunicare cu partidul în ultima vreme și n-a primit în timp util comanda privind absența de la ședință !!!

 
Biroul de presă PNL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial