28 aprilie 2024
Vești bune pentru târgoviștenii din cartierul Matei Voievod!

Vești bune pentru târgoviștenii din cartierul Matei Voievod!

matei-voievod„În Cartierul Matei Voievod deja suntem la stratul doi de asfalt. Aşa cum am promis, în toamnă finalizăm lucrările în Cartierul Matei Voievod, cei 2,8 kilometri de drum, s-a lucrat pe strada Barbu Lăutaru, pe strada Grădinari, pe Legumelor, pe Sârbilor, deci pe toate străzile pe care le-am început în acest cartier.

Între 8-11 septembrie au fost turnate aici 1.100 de tone de asfalt, ceea ce este un record pentru Târgovişte, ca şi volum de asfalt turnat şi cred că în acest ritm urmează să finalizăm destul de repede lucrările în acest cartier, cu menţiunea că în momentul acesta avem de încheiat contractual pentru canalizare, pentru diferenţa de canalizare pe strada Sârbilor, de aceea mai întârziem puţin, dar cu siguranţă în acest an vom finaliza lucrările, urmând ca undeva în anul viitor, primăvară- vară, să finalizăm integral Cartierul Matei Voievod.

S-a terminat perioada de depunere a ofertelor pentru lucrările în Cartierul Priseaca, s-a terminat perioada de depunerea ofertelor pentru cele 13 locuri de joacă din municipiul Târgovişte şi aceste două lucrări vor începe în această toamnă.

Vrem să mai începem în această toamnă şi cei 7 kilometri de drum pe celelalte loturi de străzi pe care le avem în municipiul Târgovişte. (…) În această toamnă vom finaliza asfaltarea străzilor din Cartierul Matei Voievod , cele patru străzi pe care ni le-am propus.

După ce se finalizează lucrările de canalizare vom intra şi pe diferenţa de la strada Sârbilor cu două straturi de asfalt. Eu zic că în această toamnă vom finaliza integral la nivel de strat de uzură cele patru străzi, aproximativ 3 km de drum pe care ni i-am propus în cartierul Matei Voievod”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial