27 aprilie 2024
Plutonierul-major Timofte Ionuţ, recompensat cu „Distincţia de Serviciu” a Jandarmeriei Române

Plutonierul-major Timofte Ionuţ, recompensat cu „Distincţia de Serviciu” a Jandarmeriei Române

3Moment festiv, cu dublă semnificaţie

Recompensarea unui subofiţer pentru rezultate notabile obţinute în domeniul sportiv şi depunerea jurământului militar de credinţă, la început de carieră, au fost principalele subiecte ale unei festivităţi ce a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României.

Într-un cadru oficial, plutonierul-major Timofte Ionuţ a fost recompensat cu Distincţia de Serviciu” a Jandarmeriei Române, după ce timp de aproape 3 ani, a reprezentat instituţia prin participarea la peste 40 de competiții sportive (semi-maratoane şi maratoane pe asfalt, martoane montane și crosuri), la care s-a clasat pe locuri fruntaşe.

Pasionat de alergare, subofițerul s-a remarcat şi în acest an prin participarea la a III-a ediție a semimaratonului Târgoviște – o competiție care a presupus trecerea mai multor probe pe categorii de vârstă şi după parcurgerea unei distanţe de 21 de kilometri a obţinut locul I din peste 100 de participanți. Totodată, luna trecută acesta a obţinut locul al II-lea la categoria “Salvamont – Jandarmerie”, după ce s-a înscris la maratonul montan – “Sky Race Intersport”, desfășurat în Munții Retezat, care a constat în parcurgerea unui traseu de 28 km, particularitatea acestei competiții constând în alergarea montană la o altitudine de peste 1500 m.

Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

În cea de-a doua parte, festivitatea a continuat cu ceremonia de depunere a jurământului militar de către sergent-major Vlaicu Daniela, subofiţer care îşi va desfăşura activitatea la structura Financiar din cadrul instituţiei.

Colonel Matei Viorel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa le-a urat celor doi colegi jandarmi „sănătate, putere de muncă şi succes în activitate”.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial