Peste 250 de dâmboviţeni au primit amenzi de Ziua Naţională a României | TargovisteNEWS

Peste 250 de dâmboviţeni au primit amenzi de Ziua Naţională a României

thumbnailUltima zi a minivacanței de 1 Decembrie, în siguranță

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță ultima zi a minivacanței de 1 Decembrie.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 26 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au aplicat 251 de sancțiuni contravenționale.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 68.530 de lei.

Dintre acestea, 26 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 225 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

51 de conducători auto au fost amendați pentru viteză excesivă.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]