26 aprilie 2024

Percheziţii la Nucet. Opt indivizi, duşi la audieri, doi au fost reţinuţi

nuc4Ca urmare a informațiilor transmise in data de 9 mai a.c., cu privire la evenimentul petrecut pe raza localității Nucet, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează: La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza localității Nucet.
Astfel, polițiștii au indisponibilizat mai multe obiecte contondente care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, două persoane de 23 și 29 de ani, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reținute pentru 24 de ore.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 8 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiții, în timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localității Nucet, ar fi agresat doi bărbați și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.
Totodată, la conflict ar fi participat alți patru bărbați, bănuiți de comiterea acelorași infracțiuni, care, la data de 9 mai a.c., au fost reținuți de polițiști. Ulterior, față de aceștia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cei în cauză fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița. De asemenea, cei doi bărbați reținuți vor fi prezentați, pe parcursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.
sursa – IPJ Dâmboviţa
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial