26 aprilie 2024
“Ocupa-ți locul la START! START Training IMM – un proiect creat pentru dezvoltarea companiei tale”

“Ocupa-ți locul la START! START Training IMM – un proiect creat pentru dezvoltarea companiei tale”

FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți
Titlu proiect: Start Training IMM POCU/464/3/12/127019

COMUNICAT DE PRESĂ
Data: 02.03.2021

Ocupa-ți locul la START!
START Training IMM – un proiect creat pentru dezvoltarea companiei tale

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii PIMM Prahova, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația Smart Europe 2020 și Aleron Training Center anunță startul proiectului START Training IMM – POCU/464/3/12/127019, proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANĂ din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
Obiectivul general
Proiectul oferă posibilitatea IMM-urilor și a angajatilor lor să acceseze programe integrate de dezvoltare a cunoștințelor, competențelor și aptitudinilor.
Activitățile proiectului se derulează pe o perioadă de 18 luni, 18 martie 2020 – 17 septembrie 2021, în județele: Prahova, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman și vor consta în organizarea de ateliere de inovare, cursuri de competențe avansate în utilizarea tehnologiei informației și comunicării, cursuri de tehnici de vânzare și negociere dar și proiecte de învățare la locul de muncă.
Grup țintă
În proiect se pot înscrie IMM-urile și angajații acestora, care activează în regiunea Sud-Muntenia și își desfășoară activitatea într-unul dintre sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC. Sunt excluse persoanele care asigură managementul strategic al întreprinderilor, care ocupă poziții de management, fac parte din departamentul de resurse umane sau sunt antreprenori.

Rezultate așteptate:
Ca urmare a desfășurării proiectului vor rezulta cel puțin 336 persoane certificate, care și-au îmbunătățit nivelul de cunoștințe ca urmare a sprijinului primit și 10 companii care au introdus programe de învățare la locul de muncă.
Beneficiile participării în proiectul START Training IMM se vor reflecta atât asupra angajatilor prin creșterea oportunităților profesionale, încredere, cât și asupra companiilor participante în proiect prin: creșterea productivitătii muncii, îmbunătățirea rezultatelor departamentelor implicate, formarea de echipe competente, motivate, cu un nivel ridicat de implicare, fidelizarea angajaților, relație mai bună cu portofoliul de clienți.

Valoarea totală a proiectului: 2.297.729,00 lei
Valoarea cofinațării UE: 1.922.742,73 lei

Proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

Daniela Popescu, Specialist Promovare și Organizare Evenimente, 0724.232.223, proiecte.pimmph@gmail.com,
Pentru informații suplimentare și procedura de înregistrare la cursuri, vizitați site-ul www.pimmph.ro sau contactați-ne la:
0721.929.343, e-mail: adriana.horne@smarteurope.ro – persoană de contact Horne Adriana – pentru înscrierea la cursul de competențe avansate în utilizarea tehnologiei informației și comunicării
0743.180.623, e-mail: aurelia.cristian@aleron.ro – persoană de contact Aurelia Cristian – pentru înscrierea la cursul de tehnici de vânzare și negociere

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial