26 aprilie 2024
NOU! Benzinărie NON-STOP la Odobești!

NOU! Benzinărie NON-STOP la Odobești!

benzodPreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a răspuns sâmbătă, 22 august 2015, invitației primarului comunei Oobești, Nicolae Alecu, de a participa la  darea în folosinţă a primei staţii de carburanţi din localitate. Investiţia este una benefică pentru cetățenii zonei ale căror activități agricole necesită consumul de carburanți, aceștia nemaifiind nevoiți să meargă până în orașul Titu pentru a-și alimenta utilajele agricole. Realizarea stației de carburanți a fost posibilă  datorită unui parteneriat public privat (între societăţile Ade Gas şi Criana Gas și Primăria Odobești).

Nicolae Alecu, primarul comunei Odobești: ”Am făcut o staţie care era absolut necesară. Avem peste 155 de tractoare agricole, în afară de utilaje. Vă daţi seama, nu mai trebuie să mergem la Titu să alimentăm. Îmbucurător e că avem încă 10 locuri de muncă şi toţi salariaţii sunt din Odobeşti. Deja am început o colaborare cu sponsorizarea echipei de fotbal, cu tot ce înseamnă acţiuni pe învăţământ — am 850 de copii care vor primi cadouri de Crăciun, de 1 Iunie (…) Am căutat să ajutăm firma să dea drumul cât mai repede, pentru că începe campania agricolă şi ne era foarte necesar să dăm drumul la activitate.

Adrian Ţuţuianu, președintele CJD: ”Nu pot decât să felicit administraţia publică şi investitorii. Avantajele sunt foarte limpezi: venituri la bugetul local, locuri de muncă pentru locuitori din comună şi un serviciu public de calitate pentru cetăţeni. Este un exemplu de bună colaborare între privat şi public şi sper să mai avem asemenea exemple în viitor”.

Ionuţ Doldurea, asociat: ”Ţinem să mulţumim administraţiei locale, cât şi celei judeţene pentru promtitudine, pentru ajutorul acordat. A fost o investiţie realizată în parteneriat public-privat cu Primăria Odobeşti. S-au creat 10 de locuri de muncă până acum şi sperăm să mai creăm câteva. Această benzinărie uşurează viaţa locuitorilor de aici, pentru că trebuiau să se deplaseze cu utilajele agricole mai multe zeci de kilometri”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial